reede, 21. detsember 2018

Jõulutunneli traditsioon meie lasteaias

Detsembrikuu esimesel nädalal  piilusid  akendel laste tehtud päkapikud, laes hõljusid taaskasutusele kohaselt lumepallid ja maja oli saginat täis. Traditisooniliselt oli taas toimumas lasteaias Jõulutunneli üritus. 

Üritusele olid oodatud kõik lasteaia lapsed ja nende pered. Toimusid erinevad töötoad, kus 
 igas neis olid lapsi abistamas või toimetamas meie maia õpetajad, kaasatud olid ka Seljametsa maja õpetajad ning Paikuse huvikool.  Lapsed said võimaluse osaleda labori töötoas, muusika toas, vaadata näidendit, meisterdada helkurit jms. Kindel soov üritusel korraldamisel oli välja tulla ka Rohelise kooli teemalise töötoaga. Appi tulid Seljametsa maja õpetajad, kes viisid läbi prügi sorteerimise õpetoa ning meie maja õpetajad andsid lastele edasi oskusi, kuidas WC paber rullidest jõuluehteid meisterdada.
Rohelise kooli projektis osalemisest andsid aimu ka viidad ja sildid- kõik need olid laste poolt koostatud tapeedijääkidest. Samuti ei toodud etenduse dekoratsioonideks metsast ühtki kuuske- kasutati korduvkasutatavaid.  Heategevuslikus kohvikus olid vanemate poolt müügiks toodud küpsetised. Müügist saadud tulu läheb lasteaia õppepeenarde rajamiseks- taaskord inspiratsiooni saadud Rohelise kooli projektis osalemisest.

















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar