kolmapäev, 28. oktoober 2020

Heategu loomadele loomaaias

 Et loomaaia asukatel oleks rõõmu ning head-paremat nosimiseks!


Nurmenuku rühmas on olnud aastaid traditsiooniks kasvatada kevadel ette taimi, et sügisel saaki saada. Selle aasta kevad tuli meile kõigile natuke teistmoodi ja olime sunnitud olema lasteaiast eemal. See ei heidutanud meid. Kasvatasime rühmas taimi aga vähe väiksemas mahus. Iga laps sai koju kaasa kurgi ja basiiliku taime kelle eest suvel hoolitseda.


Lastega otsustasime, et võtame osa sellisest suurest kampaaniast nagu   „Kõrvitsad loomaaiale“. Selleks palusime lastevanematel võimalusel panna kasvama kõrvitsataim. Kõrvitsataime panime kasvama ka lasteaias. Lasteaias meil kõrvitsa kasvatamiseks head võimalused puuduvad ja meie taim kahuks saaki ei andnud. Küll aga tõid lapsed meile kodust enda hoole ja armastusega kasvatatud kõrvitsa viljad.


Sellel aastal saavad loomaaia elanikud meilt 6 kõrvitsat ja 3 arbuusi.

Selleks, et järgmisel aastal taas sellest üritusest osa võtta leppisime lastevanematega sügisesel koosolekul kokku, et kevadel kasvatame lasteaias lastega kõrvitsataimed ette ja suvel hoolitsevad lapsed taimede eest kodus. Loodame, et see kõrvitsate loomaaeda saatmine jääb nurmenukkudele pikaajaliseks traditsiooniks. 

Meie kõrvitsad aitas loomaeda transportida  kullerfirma DPD Eesti.



Loomaaia traditsiooniline kõrvitsapidu toimub sel aastal 31. oktoobril. Minge kõik seda üritust lastega vaatama.


 https://tallinnzoo.ee/sundmus/korvitsapidu-3/










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar